boekhouder uit Rotterdam voor MKB & ZZP

Home / Boekhouder Rotterdam / boekhouder uit Rotterdam voor MKB & ZZP

De boekhouder uit Rotterdam

Harun Boz, de boekhouder uit Rotterdam 

Als er 1 persoon is waar de moderne ondernemer op moet kunnen vertrouwen dan is dat wel zijn boekhouder. Meten is immers weten en indien je als (lokale) ondernemer in Rotterdam een sterke positie wil krijgen, is het zaak om een goed en accuraat beeld van je financiën te hebben. Een boekhouder uit Rotterdam is dan de aangewezen dienstverlener.

Administratieve dienstverlening door de boekhouder uit Rotterdam

Harun Boz is die boekhouder uit Rotterdam die de administratie ter hand kan nemen. Met ruim 8 jaar ervaring in de financiële administratie is Harun Boz de ideale gesprekspartner voor menig ondernemer. Slechts een enkele ondernemer zal blij worden van de verplichting om de financiële administratie te moeten publiceren. De omvang van de onderneming is daarbij niet van belang. De verplichte publicatie geldt voor zowel zzp-ers, eenmanszaken en de grotere vennootschappen. En als het dan toch verplicht is dan kun je er maar beter voor zorgen dat het goed gebeurt. De boekhouder uit Rotterdam is op dat punt uw spreekwoordelijke steun en toeverlaat.

De boekhouder uit Rotterdam, lokaal betrokken

Harun Boz, de boekhouder uit Rotterdam, beheert en administreert niet alleen, we adviseren ook. Door onze directe betrokkenheid bij de Rotterdamse samenleving, zijn we in staat om in te spelen op datgene wat essentieel is voor u als lokale ondernemer. Dat gaat niet alleen op voor de administratieve verwerking van alle financiëlle zaken. De boekhouder uit Rotterdam verzorgt ook uw (periodieke) belastingaangifte. Indien, gezien de omvang van uw onderneming, het wettelijk verplicht is om een accountantsverklaring op te stellen dan kunnen wij u daar ook bij van dienst zijn door u te wijzen op een goede betrouwbare accountant.

Harun Boz streeft er naar om meer te bieden dan de doorsnee boekhouder uit Rotterdam. Wij beseffen als geen ander dan tijd voor elke ondernemer een essentiëlle factor is. En dat geldt ook voor het uit handen geven van uw administratieve verplichtingen. De boekhouder uit Rotterdam beseft dat het vaak een vertrouwenskwestie is. We streven dan ook naar een relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Daar hoort uiteraard een bepaald prijsniveau bij. De boekhouder uit Rotterdam hanteert daarom vaste aantrekkelijke tarieven per maand. Omdat kwaliteit zich niet laat verwoorden in een uurtarief, komt u dus nooit voor verrassingen te staan. In overleg met u bepalen we eerst wat wenselijk en noodzakelijk is, om zo een volledig op maat gemaakt pakket van diensten aan te bieden. Vragen? De boekhouder uit Rotterdam maakt graag tijd voor u. Desnoods buiten kantoortijden. Zo flexibel is de boekhouder uit Rotterdam.

boekhouder Rotterdam.

Comments(2)

 • Serkan K
  August 29, 2015, 17:47  Reply

  Hallo, Wat zijn uw tarieven? Heb een eenmanszaak pas gestart weinig facturen.

  • admin
   September 1, 2015, 12:54

   Kijk op onze pagina offerte aanvragen voor tarieven, Voor eenmanszaken inclusief inkomstenbelasting vanaf €70,- per maand. (ZZPérs €60,- per maand)

Leave a Comment