De boekhouder van Rotterdam en omstreken

Home / Boekhouder Rotterdam / De boekhouder van Rotterdam en omstreken

De Boekhouder van Rotterdam en omstreken

 

De boekhouder van Rotterdam en omstreken Harun Boz. Hij heeft niet alleen acht jaar ervaring als boekhouder van Rotterdam, maar kent Rotterdam en omstreken goed. Bovendien is Harun Boz niet alleen binnen kantoortijden beschikbaar, maar ook s ‘avonds en in het weekend. Als ondernemer kunt u ook zelf onderdelen van de boekhouding doen, en de rest uitbesteden bij Harun Boz. De boekhouder van Rotterdam maakt een jaarrekening voor u als onderneming op, verzorgt uw jaar administratie en geeft u belastingadvies. Harun Boz verzorgt voor iedereen de boekhouding, van ZZP-er tot grote ondernemingen.

De diensten van Harun Boz

Boekhouden voor MKB ondernemingen, ZZP-er’s en grote ondernemingen, de boekhouder van Rotterdam en omstreken doet het allemaal. De jaarrekening van uw onderneming wordt ook met overleg bij Harun Boz gemaakt, zodat het uw onderneming bijna geen tijd kost. De belastingadviseurs van de boekhouder voor Rotterdam zijn op de hoogte van de laaste wet en regelgeving, zodat zij uw onderneming actueel over fiscale zaken kunnen adviseren. De salarisadministratie wordt ook door Harun Boz verzorgd. De boekhouder uit Rotterdam maakt de gehele salarisadministratie voor midden en kleine ondernemers. Harun Boz geeft advies over allerlei zaken op een persoonlijke en betrokken manier, en dat al ruim acht jaar. De boekhouder van Rotterdam en omstreken geeft op een kritische maar onafhankelijke manier zijn mening over financiële en fiscale problemen, dat wordt wel genaamd ‘second opinion’.

Contact met de boekhouder van Rotterdam en omstreken

De klanten van Harun Boz zijn tevreden met hem. Dat blijkt wel uit de reacties op zijn website. De reacties zijn allemaal positief over de boekhouder van Rotterdam. Ze zijn blij dat Harun Boz zijn tarief niet rekent per uur, maar per maand. Dit zorgt ervoor dat zij niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De complete boekhouding wordt door de boekhouder van Rotterdam verzorgt voor een vast jaartarief. Harun Boz heeft al voor meer dan tweehonderd bedrijven de boekhouding gedaan en heeft dus veel ervaring. Contact met Harun Boz kan via zijn website, kijk op harunboz.com. De boekhouder van Rotterdam en omstreken neemt u veel lasten uit handen!

boekhouder Rotterdam

 

Comments(0)

Leave a Comment